24/10/2022

Loihtija: Tunnevyöhyketerapeutti ja "vauvakuiskaaja" Mari Sipilä

Annetaan puheenvuoro Marille👇

💚 Olen toiminut luontaisalan yrittäjänä 7 vuotta ja meillä on hoitola Turussa nimeltä Puutarhakadun hoitohuone.

💚 Siirryin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin polulle reilu 10 vuotta sitten kun huomasin, etten voinut enää hyvin entisessä työssäni mainosmaailmassa. Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut ihmisen kehosta ja mielestä, luontaishoidoista, homeopatiasta, mielen voimasta ja tunnereaktioista. Suvustani löytyy parantajia ja yrttitietäjiä, ja yhtäkkiä huomasin, että minullakin on nämä lahjat käytössäni.

💚 Tunnevyöhyketerapia vei minut heti mennessään, sillä se on kuin salapoliisityötä. Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä kokonaisuutena ja nostetaan kehon tunnemuistista asioita tietoisuuteen ja kohdattavaksi. On mielenkiintoista seurata ihmisen kehoa ja perimää ja löytää sieltä ratkaisuja ihmisen tunnetraumoihin ja nykyhetkien haasteisiin.

💚 Koen, että työssäni pystyn auttamaan ihmisiä löytämään oman identiteettinsä ja tukemaan henkistä kasvua ja fyysistä paranemista. Hoitojen tueksi pidän ystäväni Maija Gracen kanssa naisten Tunneretriittejä Sauvossa.

💚 Perheet ja lapset ovat olleet alusta asti lähellä sydäntäni. Pidän vauvahierontakursseja vanhemmille ja koulutan kollegoitani Kairon instituutissa. Työssäni kohtaan valitettavan paljon perheitä, joita ei kohdata neuvolassa ja he jäävät vaivojensa ja ongelmien kanssa yksin. Vauvojen hyväksi pystyy tekemään todella paljon jo ihan pienillä jutuilla. He hyötyvät valtavasti vyöhyketerapiahoidosta ja koko perhe voi monesti paremmin jo 1-2 hoitokerran jälkeen.

💚 Pyrin työssäni siihen, että etsin ongelman juurisyyn ja lähden hoitamaan sitä. Annan aina kotihoito-ohjeita asiakkailleni, olivat he sitten 2 viikkoisia vauvoja, synnyttämään meneviä äitejä tai stressaantuneita kolmikymppisiä. Hoitooni voi tulla kaiken ikäiset ja oikeastaan mistä syystä vain.

💚 Minua inspiroi elämässä luonto, tunteet, hevoset ja muut eläimet. Viime aikoina olen innostunut kivistä, vedestä ja lumesta, kuun kierrosta ja sen mukaan viljelemisestä. Olen helposti innostuvaa sorttia!

💚 Marin profiili Loihdussa