Meistä

Loihtu tiimi luontaiset palvelut

Kaikki luontaiset, täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot sekä henkisen kasvun palvelut samasta osoitteesta

Loihtu.fi -palvelun tarkoituksena on tehdä hoitoon pääseminen, palveluiden ja kurssien löytäminen sekä tapahtumiin osallistuminen helpommaksi, kun tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi luontaisia menetelmiä hyödyntäen.

Tällä hetkellä listamme sisältää ainakin avainsanat henkinen kasvu, meditaatio, jooga, energiahoito, reiki, homeopatia, akupunktio, tarot, astrologia, ayurveda, aromaterapia ja -hieronta, kasvilääkintä, vyöhyketerapia, kalevalainen jäsenkorjaus, kiinalainen lääketiede, kiropraktiikka, NLP, regressio, shiatsu, tantra, EFT, hengitysharjoitukset, luontainen synnytys, TRE, traumanpurku ja äänihoidot.

Lista kuitenkin kasvaa jatkuvasti itsekin oppiessamme erilaisista luontaisista tavoista parantumiseen, henkiseen kasvuun ja omaan voimaan pääsemiseen. Pidämme ovemme auki kaikille menetelmille, jotka kokevat kuuluvansa joukkoon.

Tavoitteenamme on auttaa maamme upeita hoitajia ja muita palveluntarjoajia tekemään suomalaisista fyysisesti, mielellisesti ja henkisesti terveempiä! 💚✨

Palvelu syntyi "sattumien" kautta

Kaikki lähti liikkeelle, kun kuvasimme syksyllä 2021 Youtube-videota energiahoidosta. Vaikka elimme ja hengitimme henkistä kasvua, hoitajien löytäminen oli yllättävän vaikeaa.

Tutkiessamme ideoita seuraavia videoita varten huomasimme, että sama haaste vaivasi myös muitakin luontaisten hoitojen alueita. Vaikutti myös siltä, että monet muutkin tuskastelivat saman ongelman kanssa.

Oma ammatillinen taustamme digitaalisten palveluiden kehittämisen ja markkinoinnin parissa tuntui ensimmäistä kertaa henkisen kasvun polullamme juuri oikealta. Muutaman lisäsattuman kautta tämä ensimmäinen versio julkaistiin helmikuussa 2022.

Metafyysinen evoluutio oman elämämme perustana

Henkinen kasvu on omassa elämässämme isossa roolissa.

Tuotamme Law of One -kanavointikokonaisuudesta opetusvideoita Youtubeen Neljäs tiheys -kanavalle. Nämä opit ovat arjessamme jatkuvasti läsnä. Lisäksi joogaamme, meditoimme, tutkimme arkkityyppistä mieltä tarot-korteilla ja ennen kaikkea etsimme totuutta.

Loihdussa meitä inspiroi äärettömän paljon mahdollisuus syventää omaa ymmärrystä ja löytää itselle resonoivia palveluita oman parantumisen eli henkisen kasvun polun tueksi.

Voit aina olla meihin yhteydessä mistä tahansa asiasta. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja kaikki ideat ovat tervetulleita.

Tavoitat meidät sähköpostitse: moi@loihtu.fi