Palveluntarjoajalle

Pohdiskeletko ilmoituksen tekemistä? Tässä 6 faktaa, jotka voivat auttaa päätöksessäsi:

1. Saat näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

Olemme vielä alkuvaiheessa, mutta hiljalleen kävijämäärän kasvaessa saat näkyvyyttä ja mahdollisia uusia asiakkaita. Tulemme markkinoimaan sivustoa aktiivisesti palveluita etsivien parissa. Kätevien hakuominaisuuksien avulla uudet käyttäjät löytävät palvelusi juuri oikealla tavalla.

2. Ilmoituksen tekeminen ei maksa mitään.

Ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään. Tulevaisuudessa julkaisemme todennäköisesti maksullisia lisäpalveluita, kuten usein on muilla vastaavilla ilmoitussivustoilla.

3. Ilmoituksen tekeminen ei sido mihinkään.

Täyttäessäsi lomakkeen et sitoudu sopimuksellisesti meihin mitenkään. Jos joskus haluat ilmoituksesi pois, se hoituu lähettämällä meille sähköpostia moi@loihtu.fi.

4. Et tarvitse yritystä, toiminimeä tai muuten y-tunnusta

Voit tehdä ilmoituksen myös yksityishenkilönä – emme välitä byrokratiasta, vaan ihmisten hyvinvoinnista.

5. Palvelu kehittyy tarpeidesi mukaisesti

Viemme palvelua siihen suuntaan, jonka sen käyttäjät kokevat tarpeelliseksi. Kehitämme ominaisuuksia palautteen pohjalta. Siksi arvostamme jokaista yhteydenottoa ja ideaa. Voit laittaa viestiä esimerkiksi Instagramissa @loihtu.fi tai sähköpostilla moi@loihtu.fi.

6. Saat tarvittaessa apua ilmoituksen tekemiseen

Tuntuuko lomakkeen täyttäminen hankalalta? Laita meille viestiä moi@loihtu.fi tai Instagramissa @loihtu.fi, niin voimme täyttää ilmoituksen tiedot puolestasi esimerkiksi olemassa olevien nettisivujen pohjalta! 

Mitä muuta mietit? Laita viestiä: moi@loihtu.fi tai Instagram @loihtu.fi

Lisää oma palvelusi