26/10/2022

Millaista on kaakaoseremoniassa?

Loihtu kävi täydenkuun kaakaoseremoniassa @christellavenius luona Helsingin Kalliossa ✨

🤎 Christel käyttää laadukasta Keith’s seremoniakaakaota, joka laittaa veren kevyesti virtaamaan. Raakakaakao on e r i t t ä i n antioksidanttipitoista , jonka terveyshyödyt vaikuttavat niin keskittymiskykyyn kun rentoutumiseenkin.

"Kaakaon nauttiminen oli ihanaa! Se maistui hyvältä ja laittoi veren kevyesti kiertämään."

🤎 Seremonian henki on luottamuksellinen, lämmin, rentouttava ja inspiroiva. Seremonia sopii kaikille, jotka haluaisivat syventää yhteyttä itseensä 💘

"Aluksi tutustuttiin ryhmään ja muihin seremonian osallistujiin. Jokainen sai vuorotellen kertoa omista intentioista ja tuntemuksista. Vaikka en tuntenut ketään seremoniasta, oli olo todella lämmin, turvallinen ja vastaanottavainen. Ryhmässä tuntui, että kaikki ovat samassa veneessä ja toistensa puolella. Kaikki mitä ryhmässä keskustellaan myös jää ryhmään, joten keskustelu on luottamuksellista."

🤎 Sinä päätät seremonian intention ja mitä sinä haluat saada seremoniasta irti. Haluatko käsitellä jotain itsellesi vaikeaa asiaa? Oletko valmis päästämään irti menneestä? Etsitkö inspiraatiota vai kenties olet utelias etsijä? Menin itse seremoniaan valmistautumatta sen kummemmin avoimin mielin, mutta kokemus oli yllättävän voimakas!

"Ryhmässä nostimme kortteja, keskustelimme intentioista, teimme kirjoitusharjoituksen ja lopuksi teimme Christellan ohjauksessa syvän loppurentoutuksen."

💘Vahva suositus! 💘

Christelin ilmoitus Loihdussa