Akupunktio ja shiatsu
Suomalaiset perinnehoidot
Vyöhyketerapia ja refleksologia

Balance Care on perheiden ja vauvojen asialla - Baby Balance® hierontatekniikka hyvinvoinnin takeena.

Balance Care oy

Laihia, Nivala ja Ikaalinen

Jokaisella vauvalla on oikeus kivuttomaan kehoon. Jatkuva kipu haittaa lapsen normaalia kasvua ja kehitystä. Oikeanlaisella hieronnalla saadaan helpotettua kiputiloja ja vähennettyä lihasjännityksiä, jolloin ne eivät aiheuta ongelmia myöhemmin kasvuiässä tai aikuisena.

Reeta, toinen Balance Caren osakkaista ja Baby Balance® – vauvahieronnan kehittäjistä, on kokenut perinteinen jäsenkorjaaja ja koulutettu hieroja, Hoitava Hengitys®-ohjaaja, imetysohjaaja ja perinteisen jäsenkorjauksen kouluttaja.

Merja, toinen Balance Caren osakkaista ja Baby Balance® – vauvahieronnan kehittäjistä, on kätilö, kokenut perinteinen jäsenkorjaaja ja kouluttaja, Hoitava Hengitys®-ohjaaja, imetysohjaaja, luontaishoitaja / Diplomivyöhyketerapeutti.

Suurella sydämen palolla ja innolla haluamme viedä osaamistamme eteenpäin ja tukea perheitä pienten vauvojen kanssa jaksamisessa, sekä ammattilaisten osaamista havaita sekä tulkita vauvojen itkua. Koemme, että yhdistäen tieteen, perinnehoidot sekä kädentaitojen osaamista, voimme olla edelläkävijöitä Suomessa vauvojen hyvinvoinnin puolesta.

Palvelut ja hinnat

Baby Balance® Teoria-verkkokussi

Baby Balance® Teoria-verkkokussilla tutustut mm. vauvan itkuisuuden syihin ja vauvan anatomiaan ja fysiologiaan. Verkkokurssilla opit myös perusasioita vauvan kehittymisestä sekä raskauden ja synnytyksen vaikutuksesta vauvan vaivoihin. Verkkokurssi soveltuu kaikille vauvojen kanssa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alaa opiskeleville. €456.00


Baby Balance® Simppeli -vauvahieronta

Baby Balancce ® Simppeli on vauvahieronnan verkkokurssi vanhemmille, isovanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville. Tällä verkkokurssilla opit miksi vauvan hieronta on tärkeää, millaiset jumitilat vauvoilla ovat yleisiä ja mistä ne voivat johtua. Opit simppelin ja loogisen vauvahieronnan, jonka voit tehdä helposti arjessa, pienokaisen hoitotoimien ohessa. €59.00

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
27/6/2022