Henkinen kasvu
Luonnollinen ravitsemus
Rentoutushoidot

MetsäHoitaa villiyrtit, hyvinvointi ja rentoutuminen Läheltä - luonnollisesti!

Eeva-Maija Lindqvist

Hankasalmi

Tapahtumapaikkana metsien ympäröimä Juhlatalo Villa Mathildan paratiisissa (asiakkaan ilmaisu).  Tarjolla lämminhenkistä palvelua (asiakkaan palaute) rentoutusvalmentajan, puutarhurin, villiyrttiohjaajan tai eräoppaan luontopalveluita. Haluatko olla vapaa? ValmiusTila kolmessa tasossa; 2 vk, talven yli vai voisiko se olla elämäntapa? Ei tarvitse kyntää, ei kylvää, keräät vain ravinteikkaan, ILMAISEN sadon. Kaikkea tätä tukee hyvä henkinen ja fyysinen kunto, johon auttaa Hyvinvointiohjelma. Helppo ja toimiva, lääkäreiden kehittämä. Sopii kiireisellekin ja kohta säteilet voimat palautuneina.

Palvelut ja hinnat

MetsäHoitaa villiyrttikurssit Villa Mathildassa tunnistamiseen, rentouskäyttöön sekä ruoanvalmistukseen. Käy erillisinä tai kombona. Lähikurssi 5 tuntia 49 e/hlö, kurssi toteutuu 5 osallistujalla. Materiaalikulu 10 euroa/hlö sisältää lounas ja välipala.

Hyvinvointiohjelma 74,40 e/hlö + tukiravinteet. Opastus ja mentorointi ilmaista. Ole oma tarmokas itsesi, bonuksena tulee löysän menetys. Ohjelmoi mm. painosi uudelle alemmalle tasolle ja tee samalla itsellesi terveysteko.

ValmiusTila-leiri oppimista selviytymisen perustaidoista. Kalastusta, ruuan laittoa ilman sähköä, järkevä ja toimiva varmuusvarasto, tehdään oma ValmiusTila-suunnitelma yms. Nautitaan savusaunasta, villiyrttipaljusta, loimulohesta, hyvästä ruuasta ja vielä paremmasta seurasta, kun saavut paikalle! Etsitään uudelle konseptille pilottiryhmää heinäkuu 2022, tule mukaan innovatiiviseen toimintaan!

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
30/5/2022