Energiahoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Kasvihoidot ja homeopatia
Luonnollinen ravitsemus

Energiaa elämään hemmotteluhoidoin, ravintovalmennuksella ja energiahoidolla! Keho, mieli ja sielu tasapainoon

Elämän Eliksiiri/ Anu Bouquet

Espoo ja Nummela

Kaipaatko elämääsi lisää energiaa, tasapainoa ja hyvinvointia? Rentoutumista, oman voiman löytämistä ja ennaltaehkäisevää terveyden hoitoa? Kaikkea tätä haluan sinulle tarjota sydämestäni. Body-mind-spirit tasapainoa erilaisin menetelmin. Olen energiahoitaja- ja valmentaja sekä ravintoterapeutti. Palvelen sinua Espoonlahdessa ja Nummelassa sekä energiahoitoja on mahdollista tehdä myös etänä kauemmaskin. Ravintoterapia onnistuu myös etänä. 

Palveluihini kuuluu intuitiivinen energiahoito, jossa keskustellaan kehosi ja mielesi tasapainosta sekä henkisestä hyvinvoinnistasi. Pyrimme löytämään kehosta jumit ja chakrojen epätasapainotilat, jotka liittyvät tunnelukkoihin ja voivat tuntua esimerkiksi raskaana energiana. Hoidon aikana saatamme meditoida tai tanssia, tehdä jonkin rituaalin tai mikä sillä hetkellä juuri tuntuu oikealta. Hoitopöydällä chakrojasi ja auraasi tasapainotetaan ja puhdistetaan. Autan sinua henkisen kasvun matkallasi, arjen/parisuhteen haasteissa, raskaiden tunteiden kanssa tai oman voiman löytämisessä. Olen opiskellut 1,5 vuotta energiavalmentajaksi ja sen jälkeen 6 modulia energiahoitamista Healing Housen opissa. Omat tunnelukot ja haasteet on tulleet käytyä läpi siis pohjamutia myöden:) Valmentajani sanoin "healed people can heal people"- omista haasteista ylipääseminen mahdollistaa muiden auttamisen. Muutamia haasteita nimetäkseni parisuhdevaikeudet, liiallisesta suorittamisesta ja kiltin tytön syndroomasta irti pääseminen, oman naiseuden vahvistaminen ja oman voiman löytäminen. Elämä on matka ja kokemus, joten uusia asioita tulee eteeni koko ajan..

Henkiseen kasvuun liittyen järjestän myös naisten hyvän olon iltapäiviä. 

Kehollisista hemmotteluhoidoista tarjoan mm. intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa ja aromahierontaa. Niistä on apua mm. lihasjäykkyyksiin, päänsärkyihin, uniongelmiin ja stressiin. 

Ravintoterapia puolestaan on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa otetaan ruokavalion lisäksi huomioon mm. terveyshistoria, maksan ja suoliston terveys, stressinhallinta, sosiaalinen elämä, uni ja liikunta. Ennen tapaamista pyydän sinua täyttämään kyselykaavakkeita, jotka analysoin ennen tapaamista. Tapaamisen jälkeen saat kirjalliset ohjeet muutosten tekemiseen, sinun haluamassasi tahdissasi. Ravintoterapian tukena voimme käyttää Funktionaalisen lääketieteen labratestejä (mm. mikrobiomi, kilpirauhastestit, DNA geenitestit, DUTCH hormonitesti) tai Asyra bioresonanssimittausta. Teen yhteistyötä Lääkärikeskus Astriksen ja Nordic Laboratoriesin kanssa. Olemme asiakkaiden kanssa välillä yhdistäneet ravintoterapiaan myös energiahoitoa hyvin tuloksin. 

Asyra bioresonanssimittaukset toimivat oman terveyden tukena. Bioresonanssihoitoihin kuuluu lyhyempi vitamiini-hivenainemittaus ja laaja mittaus, johon sisältyy edellisen lisäksi mm. ruoka-yliherkkyystesti, tietoa suoliston terveydestä, raskasmetallikuormituksesta, viruksista/bakteereista/homeista, tunnelukoista ja monista muista asioista. Hoito antaa suuntaviivoja siitä, mihin kannattaisi milloinkin oman terveyden hoidossa keskittyä.

Mikään hoidoista ei korvaa lääkärin hoitoa tai lääkitystä. 

Kaikkia hoitoja on mahdollista yhdistää ja paketoida tarpeittesi mukaan:)

Palvelut ja hinnat

Energiahoito, 60 min 90 eur

Energiahoito- ja valmennus 90 min 110 eur


Kuumakivihieronta 1,5 h 99 eur

Kuumakivihieronta 1 h 69 eur

Intialainen päähieronta 40 min 50 eur

Raindrop aromahieronta 1 h 15 min 95 eur

Aromahieronta, räätälöity muutamalla öljyllä 1 h 75 eur


Ravintoterapia, 1. tapaaminen 2 h (sis ennakko ja jälkityöt) 170 eur

Ravintoterapia, seuranta 1 h 90 eur


Asyra vitamiini-hivenainemittaus 30 min 49 eur

Asyra laaja mittaus 60 min 119 eur


UUSILLE ASIAKKAILLE -20% TARJOUS PALVELUISTA KOODILLA ELIKSIIRI-LOIHTU 24.12.22 SAAKKA:) Tarjous koskee yhtä valitsemaasi palvelua. Mainitse koodi varatessasi


AJANVARAUS https://slotti.fi/booking/elamaneliksiiri/

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
24/8/2022