Energiahoidot
Jooga, meditaatio ja hengitys
Naiseus ja luontainen synnytys
NLP, hypnoosi ja regressio
Rentoutushoidot
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Mielestä sydänyhteyteen johdattelevat palvelut sekä psykofyysinen parantuminen

Eveliina Isopahkala | Kohti merkitystä

Nurmijärvi

Ainoastaan sydämelläsi voit nähdä hyvin. Sydänyhteyden vahvistumisen kautta, voit rakentaa itsellesi merkityksellisen ja kauniin elämän. Mielen tasolla pyrimme helposti analysoimaan, järkeilemään ja spekuloimaan asioita, jolloin junnaamme paikallamme. Alitajuiset uskomukset ja negatiiviset ajatusmallit luovat meille jatkuvasti (useimmiten tiedostamattomia) uhkakuvia, rajoitteita, häpeän kokemuksia ja kärsimystä elämäämme. Siksi mielen kirkastaminen, selkiyttäminen ja puhdistaminen ovat aina merkittävässä roolissa paranemisprosessissa. Sydämen tasolla elämä on yksinkertaisempaa, selkeämpää ja lempeämpää. Elämä soljuu eteenpäin kevyemmin. Pytyt päästämään irti turhista pohdinnoista ja kohtaamaan elämään enemmän tässä ja nyt.

On tärkeää oppia kuuntelemaan ja tulemaan tietoiseksi omasta sydämen äänestään. Siitä, kuka todella on, mitä on tullut tänne oppimaan ja mitkä ovat todellisia sielusi ja sydämesi toiveita. Todellisten tunteiden ja tarpeiden sekä omien rajojen tunnistaminen lähtee kuljettamaan sinua hiljalleen eteenpäin kohti pysyvää ja tasapainoista hyvinvoinnin tilaa. Tulet oppimaan hyväksyntää, irtipäästämistä, armollisuutta ja anteeksiantamista sekä tunteiden kohtaamista ja niiden vapautumista. Kaikilla tunteilla on oma tärkeä viestinsä ja kaikilla kokemuksilla oma tarpeellinen sanomansa. Elämä tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja kannattelee sinua.

Olemme myös psykofyysinen kokonaisuus! Siksi kehollisuuden huomioiminen on merkittävässä roolissa mieli- ja sydäntietoisuuden lisäksi. Traumaattiset ja kuormittavat tilanteet, sisällemme painetut, tukahdetut tunteet sekä henkinen ja fyysinen stressi varastoituvat aina jollain tapaa kehoomme. Voimme tunnistaa tämän mm. tarkastelemalla kehoamme kuormittavissa tilassa. Saatamme huomata fyysistä väsymystä, päänsärkyjä, lihaskireyksiä tai ylivirittyneisyyttä. Kokemukseni mukaan myös erilaiset asentovirheet, kivut tai sairaudet voivat saada alkunsa liian suuresta kuormituksesta ja vuosikausia sisällemme kasautuneesta pahoinvoinnista. Olen nähnyt työssäni mm. asentovirheiden, kiputilojen ja sairastelukierteiden parantumista.

Kehollamme on luontainen kyky ja pyrkimys tasapainottaa itseään ja parantua! Meidän tulee antaa sille se mahdollisuus! Kehon luonnollisen ja neurobiologisen prosessin kautta, se pystyy purkamaan sekä henkistä-, että fyysistä kuormitusta kehostamme. Sillä on kyky päästää irti niistä kokemuksista, joita emme enää tarvitse, mutta joita olemme ehkä vuosikausia kantaneet mukanamme. Saman huomion muutoksista olen tehnyt myös silloin, kun henkinen kuorma lähtee vähenemään ja opimme esimerkiksi päästämään irti tarpeettomasta, tällöin fyysinen keho alkaa tasapainottamaan itse itseään. Eli olemme todella moniulotteinen kokonaisuus.

Yksilövastaanotolla erilaisten hoitojen, valmennusten ja terapian äärellä kuuntelen intuitiotani ja johdatusta siitä, mitä erilaisia menetelmiä hyödynnän kanssasi. Tulen ottamaan huomioon psykofyysisen kokonaisuuden sekä mieli ja -sydäntietoisuuden. Ytimessä on sinun oma kokemuksesi ja totuutesi sekä turvan ja rakkauden läsnäolo kaikessa mitä teemme. Jos olet epävarma sopivan palvelumuodon valinnassa, ota yhteyttä! Minun tehtäväni on ohjata sinua paranemisen matkalle, ei muuttaa sinua.

Useimmiten minulta ostetaan useampia hoito- ja valmennuskertoja kerralla, kuten tämä viiden käyntikerran paketti. Mutta myös yksittäiset tapaamiskerrat ovat mahdollisia ja toiset ottavatkin yksittäisiä tapaamisia harvakseltaan. 5 kerran paketin voi maksaa myös kahdessa erässä. Tervetuloa kokeilemaan kaikkea palvelutarjontaani! Sydämesi resonaatio kertoo, ovatko ne tällä hetkellä sinua varten.

Toimipisteeni sijaitsevat Nurmijärvellä, kolmessa ei paikassa. Kaikki yksilöpalvelut saatavana myös etänä. Etävastaanoton hoidan puhelin -tai videoyhteyden kautta.

Palvelut ja hinnat

* Mielestä sydänyhteyteen johdatteleva terapia & valmennukset.

* Theta Healing -hoidot (Rajoittavien uskomusten näkyväksi tekeminen, niiden purkaminen ja muuttaminen sekä traumojen ja vaikeiden kokemusten purkaminen)

*TRE (Trauma, Stress & Tension releasing exercises) -stressinpurkumenetelmän ohjaus (kurssit & yksilö-ohjaus)

*Workshoppeja, kasvuryhmiä, naistenpiirejä ym. jotka auttavat ihmistä syventämään yhteyttä itseensä, kuuntelemaan sitä ja elämään sen kautta. Hinta vaihtelee tapahtuman ja ryhmän mukaan.

Hinnat ja tarkemmat > kuvaukset löytyvät https://kohtimerkitysta.fi/

Jos olet epävarma mikä olisi sinulle sopiva palvelumuoto, ota yhteyttä.

Yksilövastaanotolla erilaisten hoitojen, valmennusten ja terapian äärellä kuuntelen intuitiotani ja johdatusta siitä, mitä erilaisia menetelmiä hyödynnän kanssasi. Tulen ottamaan huomioon psykofyysisen kokonaisuuden sekä mieli, (sielu-) ja -sydäntietoisuuden. 

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
10/4/2023