Äänihoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
NLP, hypnoosi ja regressio

Tervetuloa virittäytymään rakkauden taajuudelle - syvärentouttavat ja taianomaiset äänihoidot- ja konsertit!

Irene Healing Sounds

Jyväskylä

Hei! Minä olen Anni Räisänen, taiteilijanimeltäni "Anni Irene". Toimin musiikki- ja hyvinvointialan yrittäjänä ja minulla on yritys nimeltä "Irene Healing Sounds", joka toimii Universaalin rakkauden instrumenttina. Olen myös DIY muusikko, äänihoitaja sekä henkinen valmentaja. 

Haluan musiikillani ja muilla palveluillani vaikuttaa eheyttävällä tavalla maailmaan - luoda lisää harmoniaa, iloa ja rakkautta. Auttaa ihmisiä tulemaan näkyväksi itsellensä.

Teen yritykseni kautta tällä hetkellä äänihoitoja, äänihoitokonsertteja ja meditatiivisia matkoja sekä verkkokursseja Jyväskylässä (yksilöille, ryhmille ja yrityksille). Otan mielelläni myös vastaan yhteistyöpyyntöjä ja musiikillisia tilaustöitä. Työstän juuri myös ensimmäistä EP:täni omassa "kotistudiossani" ja se on tarkoitus julkaista kuunneltavaksi tänä vuonna!

Olen kouluttautunut monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointialalle (hierojan- ja liikunnan ammattitutkinnot, Personal Trainer, ratkaisukeskeinen valmentaja, tiibetiläinen äänimaljahoitaja- ja sointukylpyohjaaja, Ylipapitar CEO valon ammatti- ja yrityskoulutus) ja minulla on myös pitkä musiikillinen tausta lapsuudesta saakka.

Minulle on tärkeää elää tietoista ja arvojeni mukaista, oman näköistä elämää sekä säilyttää mukanani läpi elämän kulkeva positiivinen pohjavire sekä lapsenomainen ilo, uteliaisuus ja leikkimielisyys elämää kohtaan. Tietenkään mystisyyttä unohtamatta! 

Odotan jo innolla sitä, että pääsen inspiroimaan ja auttamaan Sinua omalla sielun ja sydämesi polulla!

Voit tutustua jatkossa tarinaani ja minuun syvemmin blogini kautta sekä tottakai myös sosiaalisessa mediassa: @irenehealingsounds 💛

Palvelut ja hinnat

Äänimaljahoito yhdelle / 75 min / 130€ (sis.alv. 24%)

= Kokonaisvaltainen ja syvärentouttava aisteja hemmotteleva elämys, jossa luodaan kehoon ja hermostoon tasapainoa. Maljojen äänen värähde saa kehon satatriljoonaa solua myötävärähtelemään harmonisesti. Irene Healing Sounds - äänihoidoissa hyödynnetään äänimaljojen lisäksi myös muita uniikkeja soittimia, kuten kristallimaljoja, tuulikelloja, gongia, handpania, Native American - huilua, harppua sekä laulua.

Hoidot toteutuvat intuitiivisesti, kuitenkin aina yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaisesti - tarkoittaen sitä, että jokainen hoito on erilainen, oma uniikki yksilönsä. Aivan kuten jokainen päivä, niin me ihmisetkin olemme erilaisia.

Tarjolla on aina lämmintä teetä nautittavaksi ennen hoidon alkua. Hoitoaikaan sisältyy alku- ja loppukeskustelu. 


Äänimaljahoito kahdelle / 75 min / yht. 150€ (sis.alv. 24%)

= Parihoito tarjoaa tunnin hemmottelu hetken yhdessä läheisen kanssa. Hoito tapahtuu Joogashala Kuunvalon joogasalin puolella, jossa molemmat hoidettavat makaavat omalla joogamatolla lattialla. Sisältyy teetarjoilu sekä alku- ja loppukeskustelu. Hinta on kahdelta henkilöltä yhteensä 150€, joka sisältää alv 24%.


Äänihoitokonsertti / 90 min / 35€ (sis.alv. 10%)

= Näkyväksi Itselle - Äänihoitokonsertti by Irene Healing Sounds on uniikki kokonaisuus, jossa harmonisoiva äänimaisema ja sen puhdistavat värähteet ja taajuudet tuudittavat sinut syvärentoutumisen tilaan, unen ja valvetilan rajamaastoon. Konsertin aikana ohjaan myös meditaation, joka lempeästi johdattaa kuulijan sisäiselle matkalle oman itsen ja kehon äärelle - tulemaan näkyväksi itselle. Konsertteja järjestetään lähes kuukausittain, pääosin Jyväskylässä, Joogashala Kuunvalolla.


Hoitava Ääni & meditaatio viikkotunti / 60 min / 20€ tai Joogashala Kuunvalon jäsenyys

= Sunnuntaisin klo 12-13 ohjaan Joogashala Kuunvalolla Hoitava Ääni & meditaatio- tunnin. Tunnilla on vaihteleva ydinteema, jonka ympärille rakennetaan teemasta riippuen hengitysharjoituksia ja meditaatioharjoitteita täydentämään äänimaljoilla ja muilla soittimilla luotua parantavaa, tasapainottavaa ja syvärentouttavaa äänimaailmaa. Tunnilla maataan joko oman ilmajoogakankaan sisällä tai joogamatolla lattialla.

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
14/2/2023