Äänihoidot
Energiahoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Kanavointi ja meediot
Rentoutushoidot

Intuitiivista energiahoitoa, äänimaljahoitoja ja henkisen kasvun ja kohtaamisen tapahtumia.

Jasmin Ahonen

Vantaa

Olen intuitiivinen energiahoitaja ja henkinen valmentaja, joka on hyvin vahvasti yhteistyössä enkeleiden ja valon auttajien kanssa. Kanavoin sekä tietoa että energiaa ihmisten korkeimmaksi parhaaksi. 

Minun kutsumus tässä elämässä on auttaa ihmisiä yhdistymään oman sisäisen ja valon ja rakkauden lähteen kanssa ja löytää puitteet oman henkisen kasvun ja paranemisen tiellä. Luon tilan ja puitteet sinulle päästää irti omaa tahtiasi kaikesta mikä ei enää palvele korkeinta parastasi ja ottaa sisään ja yhdistyä siihen mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. 

Toimin hyvin tietoisesti, vahvassa johdatuksessa ja henkisiä lakeja kunnioittaen. Järjestän ryhmätapahtumia tällä hetkellä Helsingissä ja Vantaalla ja pidän yksilöhoitoja Vantaalla tai sovitusti pk seudulla. Järjestän myös etähoitoja ja tapahtumia, jotta kauempana asuvat ihmiset voivat halutessaan osallistua.

Palvelut ja hinnat

Intuitiivinen energiahoito, 62€/n. 1h(en katso kelloa vaan teen hoidon loppuun tarpeen mukaan) 

Intuitiivisessa energiahoidossa tapahtuu juuri se mikä on siinä hetkessä hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Kanavoin hoidon aikana sekä energiaa että tietoa hoitoon liittyen. Halutessasi voit valita jonkin aiheen, mihin liittyen kaipaat hoitoa tai ohjausta niin katsotaan mitä siitä lähtee nousemaan.

Sinun Valo -valmennus

Henkilökohtainen valmennus, jossa tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa ilmaisen tutustumiskerran aikana. Ensimmäisellä kerralla arvioimme onko tämä valmennus oikea vaihtoehto asiakkaalle. Pääosin valmennuksessa pyritään voimaantumaan, löytämään elämänilo mukaan arkeen ja luodaan/vahvistetaan yhteyttä omaan sydänkeskukseen ja siellä sijaitsevaan valon lähteeseen.

Hinta tutustumiskerran jälkeen 124€/kk (sis. 2 n. 1-2h tapaamista ja jatkuvan yhteydenpito ja tuki mahdollisuuden.)

Sinun Valo -illat, 15€/hlö

2h tapahtuma, jossa teemme yhteisen ohjatun meditaation ja keskustelemme esille nousevista aiheista, juomme yrttiteetä ja teemme erilaisia henkisiä harjoituksia.

Sinun Valo -zoom, 10€/hlö

1-1,5h online tapahtuma, jossa teemme yhteisen ryhmämeditaation ja keskustelemme esille nousevista aiheista.

Äänimaljahoidot ryhmälle, 20€/hlö

Äänimaljahoidot yksilölle, 62€/n.1h

Kuva: Mia Järvisalo

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
10/6/2022