Energiahoidot

Ryhmä- ja yksilöenergiahoidot

Juho Hirvonen

Helsinki

Olen Juho Hirvonen ja teen energiahoitoja. Ylä-asteella muistan miettineeni miten on mahdollista, että kun tiedostan tuntevani, näkeväni, kokevani eli olevani olemassa ja tietoinen siitä, niin miten samaan aikaan toinen ihminen voi kokea olevansa tietoinen olemassa olostaan vai olenko ainoa? 

Varsinainen matka itsetutkiskelun, energiahoitojen ja muun fyysisin silmin näkymättömän pariin alkoi kuitenkin vasta 2018 kaksikymmentäkuusi vuotiaana luettuani Echart Tollen Läsnäolon voima -kirjan. Tuosta aika äkkiä löysin itseni ryhmästä kokeilemassa meditaatiota ja sain nopeasti spontaaneja kokemuksia ulkoisen ja sisäisen ohjauksen ansiosta ykseydestä, minän häviämisestä ja tietoisuuden laajentumisesta. Matkan varrella tähän päivään mennessä on kerennyt tutustumaan mitä hienoimpiin erilaisiin "henkistä"polkua taittaviin ihmisiin, kokeilla paljon erilaisia hoitajia, hoitoja, näkijöitä, valmentajia, retriittejä, kursseja, harjoitteita, tekniikoita, tapahtumia jne. Näiden kautta olen saanut tutkia mitkä asiat on uskomuksia, mitä voi itse kokea ja miten erilailla eri ihmiset näkevät ja kokevat samat asiat.

Hoidot teen yleensä etänä, mutta tarvittaessa lähihoidotkin järjestyy esim. sinun tapahtumaan ryhmälle. Hoitotapoja olen opetellut useampia mm. Reiki ja valopallo, sekä saanut paljon oppia ja ymmärrystä eritavoista tehdä hoitoja vanhoilta kokeneilta hoitajilta.

Itse olen päätynyt tekemään hoidot siten, että siirrän egoni sekä mieleni sivuun ja pyydän saada asettua kanavaksi tai tilan mahdollistajaksi, jossa hoidettava saa yhteyden puhtaimpaan korkeimpaan Rakkauteen. Tästä tilasta hän saa kaikki tarpeelliset kokemukset ja kaiken tarpeellisen energian ja hoidon juuri niihin asioihin, siinä muodossa ja voimakkuudessa joka on hänen korkeimmaksi parhaaksi ja auttaa häntä parhaalla mahdollisella tavalla. En siis itse päätä mitä hoidettavalta hoidetaan vaan luotan ja tiedän energian olevan täysin tietoista ja tekevän sen mikä on todella hoidettavan parhaaksi. Toki hoidettava voi pyytää ja toivoa hoitoa haluamiinsa asioihin ja näihin hyvin usein tulee apua.

Palvelut ja hinnat

Ryhmäenergiahoito - 20€ (15€)

Maanantaisin klo 20, Keskiviikkoisin klo 19 ja Perjantaisin klo 18

Hoidon tyypillinen kesto on noin 30min, mutta ihmisten välillä on vaihtelua joten hoito voi tuntua pidempäänkin.

Jos sinulla on tiukkaa rahan kanssa esim. pienituloisuus tai pieni eläke niin hinta on 15€


Yksilöhoito - 50€

Yksilöhoidolle varaan aikaa 60min, mutta varsinainen hoito kestää tyypillisesti 30min. Hoidon alkuun mielelläni otan zoom yhteyden mikäli haluat kysyä tai jakaa jotain. Hoidon jälkeen kerron mikäli hoidon aikana on tullut jotain mahdollisesti merkityksellistä informaatiota.

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
30/11/2022