Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
NLP, hypnoosi ja regressio
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Working With Energetics - Valmennusta oman totuuden äärelle

Kristiina Laaksonen - Northern Light Journey

Helsinki

****


Autan henkisiä & tietoisia ihmisiä muistamaan - kuka olet & palaamaan yhteyteen itsesi kanssa.

Kuljen matkakumppanina ja oppaana matkalla kohti omaa totuuttasi & aitoa ilmaisua.

Työskentelen shamanismin, energioiden ja eri viisauperinteiden kanssa tuoden energiatyöskentelyä, mystiikkaa ja rituaalia moderniin maailmaan. 


Maailmankuvani yhdistelee mystiikkaa ja tieteellistä näkökulmaa kokonaisuutena.

Minussa yhdistyy liiketalouden rationaalista ja analyyttistä maailmankuvaa, sekä henkisyyden mystisyyttä - all wrapped in one. 


***
Palvelut ja hinnat

Transformation Coaching

Valmennuksessa työskennellään energioiden kanssa meditatiivisten tilojen, harjotteiden ja arkkityyppien äärellä linjautuen omaan totuuteen, syvimpään luontoon & sinun omaan pohjoiseen.

Valmennuksen äärellä pääset vapauttamaan omaa totuutta ja muistat osia itsestäsi, jotka oli painuneet piiloon maailman odotusten äärellä. Matka tukee sinua puhdistaen blokkeja ja vapauttaen omaa ilmaisuasi maailmassa, avaten omia lahjojasi - luoden syvempää yhteyttä itseesi & viisauteesi.

Järki ja tietoisuus on kauniita ja merkityksellisiä osia meissä - on kuitenkin paikkoja minne järki ei vain pääse ja vain eri muodot mystiikkaa, arkkityyppejä & eri energioita toimii yhteytenä näiden tasojen kanssa. 

Energioiden kanssa työskentely tuo sinua yhteyteen oman syvimmän ytimesi kanssa ja tukee matkalla kohti oman aidon luontosi mukaista elämää täysissä väreissä.


***

Etsitkö omaa totuutta, suuntaa & selkeyttä?

Elämä on kiehtovaa matkaa, joka vie meitä erilaisten kokemusten äärelle - elämän tahti ja erilaiset käänteet on saattaneet tuoda mukanaan sen, ettei enää tunnu tietävän mitä oikeasti itse haluaa tai kuka on - tai kokee että on aika siirtyä uuteen. 

Energeettinen muutosvalmennuksen äärellä tutkitaan identiteettiä & käsitystä itsestä - tämä auttaa sinua linjautumaan omaan totuuteen, polkuusi & inspiraatioihisi.

Tarjoan valmennusta suomeksi ja englanniksi yksilövalmennuksina verkossa, piireinä, tapahtumina, sekä online & live retriitteinä.

Henkilökohtaiset valmennukset elävät tilan energioiden ja tarpeen mukaan valmennuspaketin aiheen äärellä & hetkessä nousee ne asiat jotka on olennaisia.

Private 1:1 valmennuspakettien osana valmistan kristallikorun intuitiivisesti sinulle energioidesi mukaan. 


Oletko linjassa oman pohjoisesi & inspiraatiosi kanssa?

Jos olet valmis nousemaan omaan voimaasi & muistamaan totuutesi - tervetuloa tutkimusmatkalle!


Kokiessasi kutsun - ole yhteydessä sähköpostilla tai Instagram DM avaten tilannetta lyhyesti, niin varataan 30min puhelu selvittääkseen onko valmennus linjassa.

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
9/1/2023