Energiahoidot
Henkinen kasvu
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Transformaatiohoidot & Rakkauden seremoniat - TAPAHTUMAT & RETRIITIT

Minna Ylikärppä - Matkalla mielenrauhaan

Hausjärvi

Olen töissä universumilla ja kauttani tuodaan maailmaan intuitiivista parannusta mm. hoitojen, seremonioiden ja mentoroinnin muodoissa. Autan ihmisiä, joiden sielu kutsuu heitä, eheytymään ja avautumaan rakkauteen - näkemään, kohtaamaan ja vapauttamaan mielen pelot ja kuorimaan puhtaan sielun kauneuden esiin.

Olen myös perustanut Matkalla mielenrauhaan -perheen, joka kokoaa yhteen henkisen hyvinvoinnin ja kasvun yrittäjiä. Tahtomme on palvella ja levittää maailmaan rakkauden energiaa - kukin oman sielunsa uniikin lahjan kautta.

Palvelut ja hinnat

INTUITIIVISET TRANSFORMAATIOSESSIOT

- kesto n. 1,5-2 h

- hinta 120 €

- etänä tai lähihoitona Villa Kurussa Hausjärvellä

Intensiivinen transformaatiosessio on minulle kanavoinnissa tuotu, universumin rakkauden opettama ja ohjaama täsmäapu kehon energiatukosten purkamiseen.

Hoidolla voidaan vaikuttaa mm. ahdistuneisuuteen, pelkotiloihin, kehon kiputiloihin sekä traumareaktioihin.


SEREMONIAT & SIIRTYMÄRIITIT

1-2 hlölle

- kesto n. 1h

- 90 €

- Villa Kurussa Hausjärvellä tai asiakkaan luona 

Ryhmille

- kesto n. 2h

- alk. 290€

- Villa Kurussa Hausjärvellä tai asiakkaan luona 

Universumi on ohjannut minut toimimaan kanavana unohtamillemme seremonioille ja siirtymäriiteille. Näissä pyhissä hetkissä kokonnumme yhteisen intention pariin, pyhään tilaan linjautumaan ja ottamaan vastaan meihin virratettavan rakkauden siunauksen sekä eheyttävän voiman. Seremoniat ja riitit auttavat antautumaan syklin muutoksen puhdistavalle voimalle sekä juurtumaan uuteen energiaan.


INTUITIIVINEN MENTOROINTI

- olen täysin käytettävissäsi, ilman aikarajaa

- toteutus puhelimitse ääniviesteinä, puheluina, sessioina 

- 399 €/kk

Syvin tarpeemme ihmisinä on tuntea olevamme linjassa. Kun olemme linjassa, energia kulkee meidän läpi ja elämä soljuu. Linjassa oleminen tarkoittaa eheytymistä ja se vaatii työskentelyä henkesi, sielusi ja mielesi kanssa. Syvin kaipuumme on tuntea itsemme eheäksi ja se tapahtuu parantamalla menneisyytemme. Vapauttamalla energiataakat, joita historiamme on meihin jättänyt ja ymmärtämällä, miksi olemme käyneet läpi usein hyvin kipeän polkumme. Intuitiivisen mentoroinnin avulla autan sinua ymmärtämään, miksi elämässäsi on ollut, ja on, juuri ne asiat ja haasteet, jotka ovat sekä muistamaan, kuka todella olet. 

Intuitiivisessa mentoroinnissa unohdamme kaikki säännöt, aikataulut ja tuntimäärät. Etenemme täysin sielujemme ja universumin ohjauksessa. 


TAPAHTUMAT & RETRIITIT

Järjestämme Matkalla mielenrauhaan -perheenä erilaisia henkisen kasvun tapahtumia Etelä-Suomen alueella. Tiedot tulevista tapahtumista sekä perheemme muista jäsenistä löydät nettisivuiltamme https://matkallamielenrauhaan.fi/ 

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
12/4/2022