Äänihoidot
Akupunktio ja shiatsu
Aromaterapia ja -hieronta
Energiahoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Kanavointi ja meediot
Kasvihoidot ja homeopatia
NLP, hypnoosi ja regressio
Rentoutushoidot
Tarot, astrologia ja numerologia

Kristallihoitoja, kriallikoiran kanssa, luentoja, kirjallisuutta, tarotkortti tulkintaa, kontaktihenkilö yms

Mira Korhonen

Lahti

Olen Mira Korhonen (synt 1970-luvun alussa) Lahdesta, olen monipuolinen ja pitkäaikainen henkisen alan työntekijä jo vuodesta 1990 puolesta välistä alkaen.

Teen seuraavia hoitoja ja henkistä auttamista: 

Olen tehnyt Kristalli energia hoitoja v.1995 lähtien ja ainutlaatuisen pienen allergia vapaan kristallikoiran kanssa (syntynyt 1.3.2022) 7.7.2022 lähtien. Lucia (nimi tulee latinasta Lux Ferre eli valontuoja) on myös valotyöntekijä, jolla on Uuden Ajan parantava kristalliaura, hän työskentelee transsinomaisesti, kuonolla, nuolaisulla, ja/tai tassullaan kipeään kohtaan kontaktimuodossa.

Palvelut ja hinnat

Teen myös shiatsua, hermorata hierontaa, varjotyöskentelyä, hypnoosia, entiset elämät, tarotkortti tukintaa, äänimalja- ja shamaanirunmpu hoitoa. Kerään ja myyn myös villiyrttejä (kesäisin).

Olen myös kirjailija ja luennoitsija, sekä ufo kontaktihenkilö vuodesta 1970-luvun alusta lähtien.

Kotisivuiltani löytyy luettelo luento- ja kirja aiheistani:

Kotisivut on: https://mira9.munblogi.com/

Hinnat alkaen 10 - 50 € 30min - 1 h.

Lisäksi minulla on henkinen ekoyhteisöhanke menossa, jonka perustan, heti kun sopiva kiinteistö löytyy (ehdotelkaa minulle), etelä- tai keskis-suomesta, myös voin tehdä ja vuokrata muilta ekoyhteisöhanke porukoilta kiinteistön ja/tai toimitilat.

Ekoyhteisöhankkeen kotisivut: https://kristallikeskus.munblogi.com/

Suunnitelmissa on perustaa monipuolinen kurssi- ja luento-, hyvinvointikeskus ja kotieläintila, parannushuoneineeen ja taidegallerioineen, vuokraisin kokous ja juhlatilaa. Jossa järjestän eri ryhmille (liikunta- kehitysvammaiset, ikäihmiset, eri ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille) perhehoitopaikkaa, kuntoutusta- ja eläin- ja puutarha avusteista toiminta terapiaa. Minä itse olen koulutukseltaan maatalouslomittaja, siivooja, kiinteistönhoitaja, hoiva-avustaja, Green Care palvelujen tuottaja ja olen ollut viimeiset 3 v (1.8.2022 tulee täyteen) Mehiläisellä henkilökohtainen avustaja.

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
13/7/2022