Äänihoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Rentoutushoidot

Löydä yhteys sisäiseen voimaasi - Meditaatio & äänimaljarentoutus

Oona Hänninen / Henkisen kasvun Kajo

Helsinki

Olen Oona Hänninen, meditaatio- ja rentoutusohjaaja sekä yhteisöpedagogi. Yhdessä ystäväni ja kollegani Miljan kanssa perustimme Henkisen kasvun Kajon. Kajo tarjoaa keinoja rentoutumiseen, itsetutkiskeluun, henkiseen kasvuun ja lempeämpään arkeen. 

Me uskomme, että sinussa on jo aivan kaikki mitä tarvitset. Se on vain kutsuttava esiin. Tervetuloa pysähtymään, päästämään irti ja antautumaan lempeiden harjoitusten ja syvien kokemusten maailmaan.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia ja syvennän osaamistani siitä opiskelemalla jatkuvasti lisää. Ammennan inspiraatiota ohjauksiini myös omasta henkisestä harjoituksestani sekä tutkimistani mielen ja kehon harjoituksista. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Voit tutustua minuun ja palveluihini lisää nettisivuilla: https://www.kasvunkajo.fi/

Palvelut ja hinnat

ÄÄNIMALJARENTOUTUS / 60 min

Äänimaljarentoutuksessa soivat käsinvalmistetut uniikit äänimaljat. Rentoutuksen aikana ollaan mukavassa makuuasennossa ja saat päästää irti kaikesta tekemisestä sekä suorittamisesta. Tämä hetki on vain olemiselle ja nautiskelulle. Äänimaljojen sointi kuljettaa lempeästi syvään rentouden tilaan.

Tämä rentoutusmenetelmä on hyvin kokonaisvaltainen ja lempeä. Äänimaljarentoutus perustuu terveyden edistämiseen ja hermoston tasapainottamiseen. Se sopii stressin ja ahdistuksen lievittämiseen, kuormituksesta palautumiseen, unenlaadun parantamiseen ja mielen sekä kehon rauhoittamiseen.

Äänimaljarentoutus on ihana ohjelmanumero esimerkiksi syntymäpäiville, polttareille tai työyhteisön virkistyspäivään. Voit myös varata yksityisrentoutuksen vain sinulle tai ihanaksi lahjaksi läheiselle. Rentoutushetki voidaan pitää Kajon meditaatiohuoneessa Pukinmäessä (1-2 hlö) tai omassa kodissasi. Rentoutukset ryhmille pidetään vuokratiloissa Helsingissä.

Äänimaljarentoutus ryhmälle

Hinta alk. 220 €

Äänimaljarentoutus yksityistunti (1-2 hlö)

Hinta 180 €


MEIDÄN HETKI - MEDITAATIO- JA RENTOUTUSTUNTI KAHDELLE / 60 min

Upea kokemus sinulle ja rakkaallesi yhteyden vahvistamiseksi. Yksityistunnilla virittäydytään samoille taajuuksille lempeiden rentoutus- ja meditaatioharjoitusten parissa. Tunnin jälkeen rakkaus ja yhteys välillänne on vahvempi kuin koskaan. Tunti voidaan pitää Kajon meditaatiohuoneessa Pukinmäessä tai omassa kodissasi.

Hinta 180 €


MEDITAATION ALKEET -VIDEOKURSSI

Mitä jos sinulla olisi keinoja luoda elämääsi lisää rauhaa, tasapainoa ja tyytyväisyyttä? 

Opi kanssani Meditaation alkeet -videokurssilla läsnäolon ja mielen kehittämisen taitoja. Kurssilla opit meditaation perusteita, kaksi hyvää perustekniikkaa meditaation harjoittamiseen sekä kuinka luoda sinua parhaiten palveleva meditaatio arkeesi. 

Kurssi sisältää viisi videota ja kaksi ohjattua meditaatioharjoitusta. Olen tukenasi koko kurssin ajan, vain viestin päässä. Saat henkilökohtaista opastusta samalla kun etenet omassa tahdissasi meditaation parissa.

Hinta 64 €

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
1/3/2023