Äänihoidot

Tiibetiläinen äänimaljahoito ja soitukylpy

Saara Rauvala

Salo

Moikka! Olen Saara Rauvala, äänimaljahoitaja sekä sointukylpyohjaaja. Tarjoan yrityksessäni Saara sound healing täydentäviä hoitoja Tiibetiläisten äänimaljojen kanssa yksilöhoidoista sointukylpyihin ja ohjattuun meditaatioon. 

Olen toiselta ammatiltani oopperalaulaja ja teen aika ajoin töitä myös vanhusten- sekä lastenhoidon parissa. Henkisen heräämiseni myötä aloin kaipaamaan elämääni uusia henkistä evoluutiota tukevia asioita. Sitten tulivat äänimaljat. 

Äänet ja ihmisääni ovat "mun juttu" ja olen onnellinen löydettyäni tämän mahtavan hoitomuodon elämääni! Se ei pelkästään hoida fyysistä kehoamme vaan auttaa meitä tulemaan lähemmäs itseämme ja nousemaan värähtelyssämme korkeammalle ja puhtaammalle taajuudelle. Äänimaljat ovat minulle siis ehdottomasti myös oman henkisen kasvun tuki ja työväline. Maljojen harmonisten äänien kuuntelu on jo itsessään niin rentouttavaa ja meditatiivista, että sillä voi saada suuria harppauksia aikaiseksi sisäisen äänen hiljentymisen myötä. Samalla keho pääsee itse parantamaan stressistä aiheutuneita kuormia ja poistamaan kuona aineita. 

Teen yksilöhoitoja kotonani Salon keskustassa sekä tilauksesta muilla paikkakunnilla. Lisäksi teen tilauksesta sointukylpyjä ryhmille ja ohjattuja meditaatioita. Yleensä lisään sointukylvyn alkuun pienen ohjatun meditaation tukemaan rentoutumista. 

Iloa ja valoa päivääsi!

Palvelut ja hinnat

Tiibetiläinen äänimaljahoito 1h 50e 

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen kehoa ja mieltä hoitava, ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Hoidossa makaat mukavasti hoitopöydällä viltin alla ja maljoja asetellaan suoraan kehollesi sekä soitetaan aurassasi. Hoidon vaikutukset perustuvat maljojen myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Hoidon aikana aivoaallot pääsevät laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaille. Hoito aktivoi parasympaattisen- eli lepohermoston mikä edesauttaa kehon omien paranemisjärjestelmien aktivoitumista ja auttaa kehoa poistamaan kuona aineita. Käytän hoidossani intuitiivisesti Tiibetiläisten äänimaljojen lisäksi kristallimaljoja, koshia sekä gongia. Tervetuloa hoitoon!


Sointukylpy alk. 15e hlö 

Syvärentouttava sointukylpy sopii erinomaisesti eri kokoisille ryhmille, yrityksille ja muihin illanviettoihin hengähdystauoksi kiireisen arjen keskelle. Ykislöllisen äänimaljahoidon tavoin, sointukylpy perustuu maljojen värähtelyyn ja niiden hoitavaan vaikutukseen. Sointukylvyn aikana osallistujat makaavat tai istuvat rennosti joogamatolla viltin alla. Maljojen lempeä ääni johdattaa kuulijansa meditatiiviseen tilaan jossa mieli hiljenee ja kuulija saa mahdollisuuden löytää itsestään sisäistä voimaa tarttua arjen haasteisiin. Kehon rentoutuessa ja parasympaattisen hermoston aktivoituessa keho pystyy hoitamaan stressistä aiheutuneita vaivoja sekä poistamaan kuonaa. Käytän hoidossa Tiibetiläisten äänimaljojen lisäksi kristallimaljoja, gongia, koshia sekä sadekeppiä. 

Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.

Tervetuloa kokemaan ihana rentouttava sointukylpy!

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
28/10/2022