Energiahoidot
Henkinen kasvu
Rentoutushoidot
Suomalaiset perinnehoidot

Vapaudu aivosumustasi ja anna itsellesi mahdollisuus uudistua.

Satu Hurme, SatumaaSauna. AccessBars sekä Ratkaisukeskeinen valmennus

Kaarina

Aito, lämmin ja läsnäoleva, siinä muutama sana kuvaamaan minua. Ihminen on sellainen kokonaisuus, joka kiinnostaa. Olemme niin erityisiä yksilöitä ja silti meissä kaikissa on jotain yhteistä. Olen alan vaihtaja mutta näistä auttamisen tarpeista en ole päässyt tai ilmeisesti halunnutkaan irti. Hoitoalan laaja ja vuosikymmenten kokemus sai minut tälle tielle takaisin aikanaan, auttamaan siinä missä voin auttaa. Tukemaan sinua! Olen korkeakoulutettu ensihoitaja. Kokemusta on jokaiselta terveydenhuollon sektorilta. Viimeisimmät vuodet esihenkilön roolissa.

Nyt panostan siihen, mitä ihminen voi itse itselleen tuottaa ja itseään kehittää. Voin omista opeistani ammentaa sitä sinulle. 

Olen kouluttautunut ja sertifioitunut mm. AccessBars hoitajaksi, Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä nyt uusimpana opinnot positiiviseen psykologiaan. Taustalla & joukossa vuosien aikana myös lukuisia muita valmennuksia elämän eri osa-alueiden kehittämiseen. Omien voimien löytämiseen.

Olen helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja oikeen mukava, huumorintajuinen nainen. Elämänkokemus varmentaa itselleni, että olen oikealla tiellä.

Palvelut ja hinnat

Access Bars menetelmä. Kesto n. Tunnin ja hoidon aikana käyn läpi päässä sijaitsevat 32 kohtaa jotka auetessaan auttaa sinua vapautumaan vanhasta ja rentoutumaamaan. Hinta 60e

Ratkaisukeskeinen valmennus, löydät voimavarat elämäsi selkeyttämiseen ja menetelmiä päätöksen tekoon. Kolmelle ensimmäiselle 2 x ilmaiseksi, kesto 75min.

Jatkon sessio aina 75min ja hinta 80e. Voin kertoa lisää puhelinajallani, arkisin klo 17-21:00 numerossa 0401266406.

Tilaussauna ja tilavaraus. Katso https://satumaasauna.fi

Peruslöylyt 10e/t/hlö, vielä loppuvuoden.

Paljulla 25e/t/hlö, palju varaus min 2t.

Lisätiedot ja tilaus
Satu Hurme, SatumaaSauna. AccessBars sekä Ratkaisukeskeinen valmennus
http://Satumaasauna.fiFacebookInstagramSatumaa.sauna@gmail.com0401266406
Ilmoitus päivitetty:
20/11/2023