Äänihoidot
Akupunktio ja shiatsu
Energiahoidot
Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Rentoutushoidot
Taideterapiat

Anna rakkauden virrata, hoitaa ja hoivata.

Sielun Solina

Vantaa

Olen Alma Solina Villivirta - rakkauden polun kulkija ja oman onneni luoja. Seireeni, joka kutsuu sinua oman voimasi ehtymättömälle lähteelle. Koen elämäntehtäväkseni lisätä rakkauden energiaa tässä maailmassa. 

Toivotan sinut koko sydämestäni tervetulleeksi palveluihini. Ehkä kaipaat lempeää ja tehokasta kehon, mielen ja sielun hoitoa, syvällistä työskentelyä itsesi kanssa tai yhteyttä itseesi ja toisiin rakkaudellisessa ilmapiirissä. Kenties uniikit kivikorut, herättelevä taide tai parantava musiikki kutsuu sinua.

Hoitovalikoimassani on juuri ne hoidot, joita itse rakastan sekä vastaanottaa, että tehdä. Ennen jokaista hoitoa palautan itseni vahvasti kehooni ja läsnäolon tilaan - rakkauteen. Siitä energiasta käsin mikä tahansa hoito ja kohtaaminen vaikuttaa syvästi. Olet lämpimästi tervetullut luokseni hoitoon juuri sellaisena, kuin olet. 

Olet turvassa, lempeissä ja hyvissä käsissä - lupaan pitää sinusta hyvää huolta ja hoitaa sinua suurella kunnioituksella ja rakkaudella.

Hoitohuoneeni sijaitsee Vantaalla Korsossa, mutta voit myös tiedustella kotikäyntimahdollisuudesta.

Palvelut ja hinnat

Shiatsuhieronta, äänimaljahoito, Reiki, Access Bars, kundaliinijooga, taideterapeuttinen toiminta, tapahtumat ja retriitit, työhyvinvointipalvelut, musiikki, taide, uniikit kivikorut

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
11/3/2024