Energiahoidot
Henkinen kasvu
Rentoutushoidot
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Kehoa ja mieltä eheyttävät hoidot tunnelmallisella Rajaportilla sekä valmennus henkiseen hyvinvointiisi

Siru Remes - valmentaja ja energiahoitaja

Tampere

Olen Siru Remes Tampereelta. Teen energiahoitoja sekä valmennusta tunnelmallisessa Pispalassa Rajaportin saunalla. 

Olen käynyt Suomen energiahoitajien koulutuksen ja harjoitan BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, joka perustuu yli 30 energiahoitomenetelmän parhaiksi havaittuihin käytänteisiin. Energiahoito auttaa mm. seuraaviin haasteisiin: asentovirheet,

kivut ja säryt, tunnetason ongelmat, immuunijärjestelmän häiriöt ja heikkoudet, elimelliset häiriöt, stressi ja unettomuus.

Monesti käytän energiahoidon ohessa tai erikseen asiakkaan tilanteen huomioiden EFT-terapiaa. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja haastavia muistoja. EFT-terapiaa kutsutaan myös nimellä EFT-tapping. 

Teen myös Access Bars® -energiahoitoa. Access Bars® hoito on ikäänkuin mielen ”kovalevyn” puhdistus. Hoidossa vapautetaan kehossa ja mielessä olevia uskomuksia, ajatuksia ja ohjelmointeja, mitä emme enää tarvitse. 

Kaikki nämä hoitomuodot on vapaasti sovellettavissa ja yhdisteltävissä asiakkaan kokonaistilanteen huomioiden.

Valmennan myös sinua mielelläni. Valmennus auttaa asiakasta selkeyttämään omaa elämäänsä ja saavuttamaan tavoitteensa. Valmennus on eteenpäin vievä toimintamalli, jossa keskitytään tavoitteen rakentamiseen, asiakkaan itsensä johtamiseen sekä menestystekijöiden vahvistamiseen. Aina valmennuksen ei tarvitse keskittyä ratkaisujen löytämiseen vaan tilanteen mukaan valmennuksessa keskitytään henkisten voimavarojen kasvuun sekä kehitykseen.

Palvelut ja hinnat

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 €

EFT-tunneterapia 75 €

Access Bars® 75 €

Kaukohoito 30 min 35 €

Kaukohoito 45 min 50 €

Kaukohoito 60 min 65 €

Kolmen kerran 30 min kaukohoitosarja 95 €

Kolmen kerran 45 min kaukohoitosarja 130 €

Valmennus 75 min 110 €

Valmennus 3 kerran sarja 320 €

Valmennus 5 kerran sarja 495 €

Opiskelijat, työttömät ja vähävaraiset -10% yksittäisistä energiahoidoista, EFT-tunneterapiasta ja Access Bars hoidosta.

Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
17/5/2022