Energiahoidot
Henkinen kasvu
Rentoutushoidot
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Kehoa ja mieltä eheyttävät hoidot tunnelmallisella Rajaportilla sekä valmennus henkiseen hyvinvointiisi

Siru Remes - valmentaja ja energiahoitaja

Tampere

Olen Siru Remes Tampereelta. Autan sinua löytämään selkeyttä stressaavaan elämäntilanteeseen. Autan sinua toipumaan uupumuksesta ja erilaisista fyysisistä haasteista. Tuen sinua erityisherkkä niin, että voit löytää sisältäsi voiman elää itsesi näköistä elämää. 

Käytän erilaisia energiahoitotyökaluja sekä ratkaisukeskeistä valmennusta, jotta voit toipua ja parantua. Palvelen sinua tunnelmallisessa Pispalassa Rajaportin saunalla sekä etäyhteyksin kaikkialle Suomeen.

Olen käynyt Suomen energiahoitajien koulutuksen ja harjoitan BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmää, joka perustuu yli 30 energiahoitomenetelmän parhaiksi havaittuihin käytänteisiin. Energiahoito auttaa mm. seuraaviin haasteisiin: asentovirheet, kivut ja säryt, tunnetason ongelmat, immuunijärjestelmän häiriöt ja heikkoudet, elimelliset häiriöt, stressi ja unettomuus.

Monesti käytän energiahoidon ohessa tai erikseen asiakkaan tilanteen huomioiden EFT-tunneterapiaa. Emotional freedom technique – lyhyemmin EFT – on erityisen tehokas tapa käsitellä traumoja, tunnelukkoja ja haastavia muistoja. EFT-terapiaa kutsutaan myös nimellä EFT-tapping.

Teen myös Access Bars® -energiahoitoa. Access Bars® hoito on ikäänkuin mielen ”kovalevyn” puhdistus. Hoidossa vapautetaan kehossa ja mielessä olevia uskomuksia, ajatuksia ja ohjelmointeja, mitä emme enää tarvitse.

Energiavalmennus on syvempi sukellus sinuun itseen. Valmennuksen aikana opit tuntemaan syvällisesti ne juurisyyt, mitkä estävät sinua voimasta hyvin. Opit keinot, joilla voit vapautua menneisyyden taakoista. Saat selkeyttä ja vahvuutta omaan ajatteluusi ja luot selkeän yhteyden kehosi kanssa. Valmennuksessa opit rakastamaan itseäsi sellaisena, kun olet. Opit myös keinot, joilla saavuttaa muutosta elämässä. Valmennus auttaa Sinua selkeyttämään elämääsi ja helpottaa saavuttamaan tavoitteesi. Varaa aika ilmaiseen 30 minuutin etävalmennukseen: https://www.haelan.fi/varaa-ilmainen-valmennus

Palvelut ja hinnat

Kolmen kerran* sarja (83 €/kerta) 250 €
Viiden kerran* sarja (75€/kerta) 375 €
Seitsemän* kerran sarja (71 €/kerta) 500 €
*BodyMind energiahoito, EFT-tunneterapia tai Access Bars®


BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito 75 min 90 €
EFT-tunneterapia 75 min 90 €
Access Bars® 75 min** 90 €
**Lisäpalveluna saatavilla Energeettinen jäsenkorjaus 30€ ennen Access Bars® hoitoa.


Kokonaisvaltainen energiahoito keholle ja mielelle 90 min 105 € (suosittelen tätä ensikäynnille).

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
15/5/2023