Äänihoidot
Energiahoidot
Jooga, meditaatio ja hengitys
Kanavointi ja meediot
Luonnollinen ravitsemus
NLP, hypnoosi ja regressio
Rentoutushoidot
Taideterapiat
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Intutiivista parantamista rakkaudella moniulotteisesti erilaisin menetelmin

Sydänsävel

Lahti

2013 lähtien pääosin sivutoimisesti tuottanut tulkintoja ja energiahoitoja useille tuhansille suomalaisille. Vuosina 2019 ja 2021 päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä. 

Kouluttautunut Energiaterapeutti ja -kouluttaja (opettajatason vihkimykset), NLP practitioner/NLP valmentaja, hypnoosikoulutuksen käynyt, intuitiivi syntymästään saakka.

Uusimpana (ensimmäisen kerran 2017 tehnyt) Energiakirurgin töitä, jossa pystytään parantamaan esimerkiksi murtunut sääriluu energeettisesti ja vaikka etäyhteydessä.

Haastattelu Paulin pakeilla (vanhat yritys-ja verkkosivutiedot):

https://youtu.be/krLTcHb_WZ0

Kolmen lapsen yksinhuoltaja äiti, kouluttautunut kokemusasiantuntija.

Rajatietoyhdistys ry:n Ääretön verkkolehden kolumnisti v. 2015-2022.

Tällä hetkellä Sydänsävel toiminimen verkkosivut eivät ole parhaalla mallillaan, mutta niitä toki saa käydä katsomassa www.sydansavel.fi. Kolme lasta, joista yksi erityislapsi on vienyt it-tuki aikani toiminnaltani ja koska lapset ovat elämän suola, annan heille aikaani kun he sitä kaipaavat. 

Suosituin palvelu 2021: Sielunkeskuspalvelu, jossa zoom yhteydessä käytiin intuitiivisesti läpi asiakkaan menneitä elämiä, tätä elämää ja tulevaa. Jokainen asiakaskohtaaminen oli yksilöllinen.

Palvelusta oli saatavilla myös jatkovalmennus, joka yksilöittäin tarkoitti terapiaistuntoa zoom yhteydessä.

Olen itse ollut pienestä tytöstä lähtien todella herkkä aistimaan kaiken, myös näkymättömän maailman. Olen tiennyt asioita, mitä muut eivät tiedä. Tämä pelotti lapsena todella paljon, mutta oman äitini kuoleman jälkeen, vuoden 2012 aikana aloin hyväksymään kykyni ja harjoittamaan kykyäni ihmisten kanssa. Olen hoitanut myös useita eläimiä kauttani kulkeutuvalla energialla. Lopulta olen kuitenkin kanava enkä itse tee mitään.

Supervoimani on intuitiivisuus. Siksi en halua rajata, olenko meedio tai energiahoitaja tms., vaan olen intuitiivi, koska kaikki tapahtuu täysin intuitiivisesti.

Olen äärettömän nöyrä näiden kykyjen äärellä ja kiitollinen jokaisesta kohtaamastani ihmisestä joka haluaa kauttani saada tukea, apua, vahvistusta, hyväksyntää, motivaatiota, inspiraatiota, kannustusta - henkilön jolle jakaa elämäänsä.

Olen ennen kaikkea ihminen ihmiselle, koska olen itsekin ihminen ja kuljen jatkuvaa kehityspolkua.

Palvelut ja hinnat

- Energiahoito (etä) 60€ / kerta

- Energiahoito (live) 150€ / 1,5h (sis. matkat +/- 100km)

- Tulkinta / kanavointi (etä) 20-60€

- Tulkinta / kanavointi (live) 100€+

- Sielunkeskuspalvelu 90min zoomissa 100€ (sis. energiahoidon, laajan läpikäynnin omasta tilanteestasi, menneistä elämistäsi ja kaiken vaikutuksesta keskenään toisiinsa ja niiden vaikutusten puhdistuksen). Mahdollisuus Sielunkeskuspalveluun myös livenä, jolloin hinta 200€.

- Intuitiivinen lauluparantaminen, 60min/100€ (etä), 60min/200€ (live) 

- Intuitiivinen tanssi (Sielun Duo tai minä yksin) - Duona aina live hintaan min. 400€/60min, yksin etänä 100€/60min livenä 200€/60min.

- Energiakirurgia etänä 250€/toimenpide, livenä 500€/toimenpide

- Intuitiivisesti yksilöllisesti juuri sinulle parantavat kuva+teksti kuvat sähköisesti 50€/kpl (sinun sielusi sanaa ja kuvaa kanavoituna)

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
21/11/2022