Ayurveda ja tantra
Henkinen kasvu
Naiseus ja luontainen synnytys
Rentoutushoidot
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

De-armouring -hoito ja tantrinen hieronta, yksilö- ja parivalmennus sekä seksuaalineuvonta. Lähellä sinua!

Tila Olla

Helsinki

Tervetuloa Tila Ollaan lisäämään hyvinvointia, kehollisuutta ja itsetuntemusta. Tila Olla on lähellä sinua.

Tila Ollassa saat de-armouring -hoitoja ja tantrahierontaa, tantrista valmennusta sekä seksuaalineuvontaa. Näihin voi tulla yksin, oman kumppanin tai kumppaneiden kanssa. Tila Ollan hoitajat ovat pariskunta Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Lue lisää alta.

Tila Olla

Mahdollisuuksia kasvuun ja kohtaamiseen

Haluamme luoda turvallisia tiloja, joissa voit tulla kuulluksi ja nähdyksi. Haluamme tukea sinua luomaan ihmissuhteita, joissa aito kohtaaminen on mahdollista.

Hoidoissa ja valmennuksissa kunnioitamme aina sinua ja rajojasi. Meille sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhteiden moninaisuus on rikkautta. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. 

Olemme opiskelleet Tantric Life Coacheiksi ja de-armouring -hoitajiksi Wild Heart Academyssa. Lisäksi Kristiina Puukko on Sexpon kouluttama seksuaalineuvoja.

Ihmisten yhdistäjät

Yhdessä olemme myös Ihmisten yhdistäjät, jonka tapahtumissa on käynyt jo tuhansia ihmisiä vuodesta 2017. Tule mukaan!


Ihmisten yhdistäjät tarjoaa mm.

– tantratyöpajoja ja -kursseja

– deittitapahtumia

– tyhy-päiviä

– naurujoogaa

– yksityistilaisuuksia (syntymäpäivät, polttarit...)


Liput tapahtumiin saat Tila Ollan ja Ihmisten yhdistäjien yhteisestä verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Palvelut ja hinnat

De-armouring -hoito

De-armouring on kehopanssareiden purkua. Kun ihmiselle tapahtuu jokin ylitsevuotava kokemus, se jättää jäljen kehoon. Kuten aivorunkomme, myös kehomme varastoi kokemamme henkiset kolhut. Esimerkiksi tukahdetut tunteet tai traumaattiset kokemukset jähmettävät kehon sidekudosta, faskiaa. Nämä panssarit voivat tuntua kehossa erilaisina kipupisteinä, kovettumina, kutinana tai tunnottomuutena. De-armoring -hieronnan ja tietoisen kosketuksen avulla on tarkoitus purkaa näitä kehon panssareita, jotta ihminen voi vapautua, elää täydemmin ja energia saa taas virrata vapaammin. Hoito lisää kudosten aineenvaihduntaa ja rauhoittaa hermostoa.

Syitä tulla hoitoon voi olla esimerkiksi: stressi, traumaattiset kokemukset, jokin tuntemus, olo tai kaipuu kehossa, tunnottomuus, jäykkyys, tunteiden purku, seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, nautinnon ja elämänilon lisääminen tai rentoutumisen tarve. Syyt voivat olla niin henkisiä, fyysisiä kuin emotionaalisia.

Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti. Faskioiden käsittelyn lisäksi intuitiivinen kosketus ja läsnäolo ovat kehotyöskentelyssä tärkeitä. Asiakkaan rajoja kuunnellaan ja kunnioitetaan hoidon jokaisessa vaiheessa.

Ennen hierontaa käydään läpi hoitoon vaikuttavat terveysasiat. Keskustelu on luottamuksellista. Hoidon kokonaiskesto on 2,5 h sisältäen keskustelun. De-armouring on mahdollista tehdä myös lyhyempänä osahoitona esim. suun ja kasvojen alueelle.

Hoidon hinta: 180 € (sis. alv 24%.)


Tantrinen hieronta

Tantrahieronta on kosketushoito joka voi olla hyvä työkalu oman seksuaalisuuden ja nautinnon tutkimisessa. Sen tarkoitus on hyvinvoinnin, kehollisuuden ja itsetuntemuksen lisääminen. Tantrahieronta voi myös purkaa kehoon elämän varrella syntyneitä panssareita ja suojamuureja. Tantrinen hieronta ei sisällä syvempää lihaskudoskäsittelyä kuten de-armouring -hoito.

Hoito voi sisältää esimerkiksi hierontaa, silittelyä, sivelyä tai painelua. Kosketus voi olla hyvin hidasta ja kevyttä tai nopeaa ja voimakasta. Hoitaja käyttää pääasiassa sormenpäitä, kämmeniä ja käsivarsia. Läsnäolo ja intuitiivinen kosketus ovat hoidossa keskeisiä.

Syitä tulla hoitoon voi olla esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvät nautinnon ja aistillisuuden löytämisen toiveet, elämänilon ja energian lisääminen, tunteiden purku, traumaattiset kokemukset, positiivisemman kehonkuvan ja -suhteen rakentaminen, kehotietoisuuden lisääminen, kosketuksen tai rentoutumisen tarve sekä stressin lievittäminen.

Ennen hierontaa käydään läpi hoitoon vaikuttavat terveysasiat. Keskustelu on luottamuksellista. Hoidon kokonaiskesto on 2 h sisältäen keskustelun.

Hoidon hinta: 180 € (sis. alv 24%.)


Tantrinen valmennus

Valmennus voi tukea sinua tai teitä elämän solmukohdissa. Teemat voivat liittyä esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, elämäniloon tai muutokseen. Työskentely voi sisältää keskustelua, harjoituksia ja kotitehtäviä. Valmennukseen voit tulla yksin tai yhdessä.

Valmennuksen hinnat ja kestot vaihtelevat. Ota yhteyttä! Tila Ollassa on mahdollisuuksia kasvuun ja kohtaamiseen.


Seksuaalineuvonta

Kaipaatko tukea seksuaalisuuteen liittyvissä pohdinnoissa? Voit hakeutua neuvontaan yksin, kumppanin, kumppaneiden tai perheenjäsenen kanssa. Neuvonta on keskusteluapua, eikä se sisällä fyysistä koskettamista. Tila Ollassa seksuaalineuvontaa tarjoaa seksuaalineuvoja Kristiina Puukko.

Neuvonnan hinnat ja kestot vaihtelevat. Ota yhteyttä!

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
21/3/2023