Ayurveda ja tantra
Energiahoidot
Henkinen kasvu
Naiseus ja luontainen synnytys
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

Vapaudu Enemmän Eloon - TRE, de-armouring, tantriset hoidot ja - valmennukset sekä Neurosonic. ❤️

Virpi - VapaanaTuulissa

Jyväskylä

Virpi - VapaanaTuulissa on utelias, hetkessä elävä, energinen ja elämän monimuotoisuutta tutkiva ihmettelijä. Sydämen ja sielun syvyyksiin sukeltaminen ja keholla kokeminen on sisäisen viisauden lähde. Hän kutsuu ja inspiroi kanssakulkijoita olemaan enemmän elossa ja loistossa. Virpi kohtaa ihmisen ihmisenä, nähden itsensä ja toiset keskeneräisenä ja ehjänä yhtäaikaa. Virpi elää ja hengittää omassa arjessa sitä mitä hän toisille jakaa ohjauksien ja kurssien kautta. Kohdatessaan asiakkaat hänellä on taito läsnäolollaan luoda turvallinen ja salliva tila, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja tulla nähdyksi ja kuulluksi. 

Virpi on kouluttautunut Tantric Life Coachiksi ja de-armouringhoitajaksi Wild Heart Academyssa. Lisäksi hän on TRE-ohjaaja, energiahoitaja.

Palvelut ja hinnat

TRE - Saat kehosi haltuun. 

TRE on yksinkertainen tapa purkaa kehoon kertyneitä jännityksiä, stressiä ja traumoja. Menetelmä rentouttaa kehoa, vahvistaa hermostoa, aktivoi ja vapauttaa kehoa luottavaiseen tilaan. 

Hinta yksilöohjaus 90€, 90min 

Hinta ryhmäohjaus, kysy tarjous


De-armouring - Hoidon tarkoituksena on purkaa kehoon muodostunutta panssaria. 

Panssari usein havaitaan kehossa kireyksinä, kipuina, kovettumina, tunnottomuutena ja kutinana. Hoidossa käsitellään sidekudosta eli faskiaa, johon lukkiutuneet tunteet, henkiset kolhut ja traumaattiset kokemukset varastoituvat elämän varrella. Panssari estää kehon ja koko olemuksen vapaata virtaavuutta. 

Hinta 150€, 2-2,5h 


Tantrinen hoito - Koko kehoa huomioiva virtaava elämänenergiaa nostattava hoito.

Hoidossa on lupa rentoutua vastaanottamaan läsnäolevaa, sallivaa ja arvostavaa kosketusta. Antautuminen hyväksyvälle ja kuuntelevalle kosketukselle vailla suoritusta ja päämäärää voi auttaa mielen hiljentymistä ja lisätä kehon tuntemusten syvempää aistimista.

Hinta 140€, 2h


Tantrinen valmennus - Elämän haasteissa ja kasvukohdissa kanssakulkijana.

Valmennus voi selkeyttää ja kirkastaa mieltäsi, kun elämääsi on tullut kohta jossa tarvitset hetkeksi tukea ja kannattelua. Valmennus voi olla keskustelua, erilaisia harjoituksia ja kotitehtäviä.

Hinta 80€, 75min


Neurosonic - Anna keholle mahdollisuus rentoutua.

Matalataajuushoidon avulla edistät kehosi luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Hoito ohjaa sinut mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin parasympaattinen hermosto aktivoituu ja mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen.

Hinta 25€, 25min


Lisäksi työskentelen Sun Tantran toisena kanssakulkijana, joka tarjoa ryhmille tantra-iltoja, työpajoja, retriittiä, Sun Vuosi ( pitkä ryhmäprosessi omaan kasvuun ) ja nelikätistä tantrista hoitoa. https://www.suntantra.com/

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
4/6/2023