Henkinen kasvu
Jooga, meditaatio ja hengitys
Traumanpurku, EFT- ja TRE-terapia

UUSI PÄIVÄ - UUSI MAHDOLLISUUS

Vivianne Allens

Helsinki

UUSI PÄIVÄ - UUSI MAHDOLLISUUS

Olen itse käynyt läpi pitkän matkan synkkyydestä, masennuksesta, riippuvuuksista ja itsetuhoisuudesta ja löytänyt oman tien ja tavan olla ja elää, mutta siihen olen tarvinnut monenlaista tukea ja apua. Työssäni käytänkin monia kehon, mielen ja tunteiden yhteyttä ja hyvinvointia tukevia menetelmiä, jotka ovat tukeneet tai auttaneet minua. 

Erilaiset paineet kuuluvat jokaisen elämään. Joskus voi kuitenkin syntyä tilanteita, joissa kohdataan niin paljon erilaisia kriisejä, paineita ja muutoksia, että omat voimavarat eivät riitä. Ongelmaan liittyvät ajatukset kiertävät samaa rataa ja noidankehä on valmis.

Ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat voivat ahdistaa ja masentaa. Lyhytterapia auttaa ja tukee erilaisissa elämän muutos - ja kriisitilanteissa ja muissa elämän solmukohtissa. mm. parisuhteen ongelmissa ja erokriisissä tai silloin kun on työhön ja opiskeluun liittyviä paineita, itsetunto-ongelmia tai vaikkapa yksinäisyyden tuomaa painolastia tai surua.

Uupumus, vaikeus asettaa rajoja tai se, että voit vain yksinkertaisesti huonosti, mutta et tiedä mitä tehdä ovat asioita, johon voi saada matalan kynnyksen apua helposti ja nopeasti lyhytterapiasta.

Olet sydämellisesti tervetullut vastaanotolleni!

Järjestän muutaman kerran vuodessa Suomessa LEVON ÄÄRELLE - retriitejä Pyhtäällä ja TRE- eli Trauma, Stress and Tension Releasing Exercises- aloituskursseja.

Palvelut ja hinnat

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 45 min - 70 eur ja etäterapia 45 min. 

60 eur sinne missä olet ! 

Työssäni käytän monia kehon, mielen ja tunteiden yhteyttä ja hyvinvointia tukevia menetelmiä.

LEVON ÄÄRELLE- retriitit

Lisätiedot ja tilaus
Ilmoitus päivitetty:
6/10/2022